boktips
fick man inte tag på några Patti Smith biljetter så kan man trösta sig med denna boken i höst. Denna ska jag läsa härnäst.

gotland


i helgen var jag och hälsade på min bästa vän på Gotland. Vi njöt av riktig god mat och fint sommarväder. Jag var på ön för 4 år sen men jag hade glömt bort hur fint det är där. Man kan ju bara önska sig att man en dag har möjligheten att skaffa sig ett fint sommarställe där.

Mitt Gotlands tips: är ni på Gotland, ta er ut till fårö och gå och ät på crêperie Tati. Det tillhör Kutens bensin och är något väldigt speciellt. Min vän jobbar där och jag fick se hur man lagar crêpes och galetter, det är en konst att kunna laga till det men helt klart värt mödan. Det kan vara något av det godaste jag ätit!

ikea katalogenvärldens största kommersiella tycksak har kommit. Har ni hunnit spana in något speciellt?
(bild lånad från Trendenser)
 


nu går vi mot höst
sommaren går mot sitt slut och bloggen ska komma igång igen. Vad är det med sommaren? Man släpper på alla rutiner och vanor och man bara njuter. Virkandet ska förhoppningsvis komma igång snart igen. Hjärtekatten ska få en vän, hon är faktiskt ganska klar alla delar ska bara monteras ihop.

Och vad är en sommar utan Ernst..? Såg ni programmet för två veckor sedan, då klädde Ernst om en kökssoffa med Svenskt Tenns Under Ekvatorn. I veckan fick vi underbara solrosor som tack för tyget. I kvällens program gjorde han en takkrona, den gillade jag verkligen. Hade gärna haft en kräftfest om jag hade haft en sådann.
RSS 2.0