stora trädgårdsfesten


lite bilder från stora trädgårdsfesten på Sofiero som var nu i helgen. Blomsterarrangemangen gjorde min chef och jag gjorde till slottet. Visst ser det översta arrangemenget ut som en underbar bröllopstårta?

Nu har jag inte bara gjort virkat prinsesstårtor utan också gjort en av kärleksört.

Världens största brudbukett låg kastad utanför slottet.


i'm so happy, i'm so happy...


jag är så glad för min virkade saker har börjat säljas på Lilla gröna indianen! Det finns en butik på Djursholms torg och en nyöppnad butik på Östermalm i Stockholm och dom har riktigt fina saker till barn. Tanken på att mina saker säljs där nu gör mig riktigt glad. Har ni vägarna förbi så kika in!
bungalow


efter en mysig och lugn helg har jag hittat mycket fint på nätet. Jag hittade bland annat detta danska företag. Bungalow ägs av danska Minna Hildebrandt, hon hämtar mycket inspiration från Indien där hon delvis bor. De fina mönsterna är färgstarka och mixas perfekt ihop. Det finns mycket fint bland hennes produkter men hennes presentboxat och omslagspapper föll jag helt pladask för. Vad tycker ni?


happy b-day vincent


denna tårtan ska Vincent i Göteborg få. Han fyller 1 år i helgen och så klart ska han få en tårta med ett ljus på. Han ska inte bara få tårtan utan detta jätte fina födelsedagståget som kommer från den mysiga butiken Knoll och Tott i Helsingborg. Hoppas han blir glad för dessa presenterna! Den här tårtan känner jag är en ny favorit bland mina virkade saker. Det hade varit kul med fler beställningar på denna tårta. 
morötter


just nu virkar jag på en ny beställning, denna gången ska jag ska göra en lång och gänglig kanin. Det tar sin lilla tid att få klart den för det är första gången jag gör en, men än så länge ser det bra ut. I handen ska kaninen hålla dessa morötterna, dom är gjorda efter eget mönster och var jätteroliga att göra. I bakgrunden ser ni Lena Anderssons Maja, från boken "Majas lilla gröna", en jätte fin bok med dem finaste illustrationerna. Tycker ni också om den?


bröllopstider


sofiero tillhörde vår kungs farfar, så ett passande utflyktsmål i sommar har varit just Sofiero. Så i dessa bröllopstider fick jag på beställning virka två jättestora prinsesstårtor som skulle pryda och förgylla slottsbutikens inredning.

bokmärket


jag har virkat Virkverkets bokmärke, ett roligt projekt som blir klart någon timme efter att man börjat. Ibland behöver man något som blir klart snabbt. Så här söt blev den, men öronlapparna blev lite stora så jag fick sy upp dom.

på beställning
nu är en av mina många beställningar klara, en arbetskollega från Sofiero har beställt en prinsesstårta som hon ska ge bort i doppresent. Tårtan är ca 20 cm i diameter och ca 13 cm hög. Är det någon mer som är intresserad av en tårta är det bara att skicka iväg ett mejl till mig. Min mejladress är vicky_nordh@msn.com.


RSS 2.0