italy trip


imorgon bär det av på en mycket impulsiv resa till Italien. Inte så mycket är planerat förutom att flyget landar i Milano och första natten spenderas där, sen tar vi vår hyrbil och kör dit vi känner lukten av god mat och gott vin. Några goda råd på vägen, det känns som det kan behövas?


studio of mae
hittade detta företaget -studio of mae nu på nätet. Har du någon tråkig vägg där hemma, sätt upp en av deras fina wall sticker och hela rummet blir förgyllt. De har även en blogg som man kan följa.


kungligt besök


idag är det 200 år sedan Jean Baptiste Bernadotte gick iland i Helsingborg, idag ska kungafamiljen göra detsamma. Och som uppdrag skulle jag knyta banden på dessa presenter som vår och den danska kungafamiljen ska få från staden. Synd att man jobbar annars hade jag velat se när de landstiger.

kanin
kaninen är klar nu och ska snart få ett nytt hem, en alldeles nyfödd liten flicka ska få henne. Men jag känner att jag har lite svårt att skiljas från den, tycker nog att denna är den finaste av alla gosedjur jag har gjort. Men nu blir någon annan förhoppnignvis lika glad för den som jag är. Morötterna känner ni säkert igen sen ett tidigare inlägg. Känner en otrolig virklust nu när hösten har kommit, vill bara virka en massa nytt.

RSS 2.0