mönsterkraft







Igår var jag på Dunkers kulturhus och såg utställningen Mönsterkraft, en utställning som firar 10-gruppens 40 verksamma år inom svensk design. Utställningen visar ett urval av deras kända mönster och ting och är gestaltad av min gamla rektor, Tom Hedqvist. Tom är en av de tre designers som fortfarande är aktiva i gruppen. En mycket trevlig utställning som har pågått hela sommaren men jag har inte sett den förrän nu. Rekommenderas varmt de sista dagarna som är kvar nu.



svenskt tenn










härliga Svenskt Tenn är en given favorit, nu kan man ta del av sortimentet fast man har lång till Strandvägen. De har för en tid sen öppnat en E-shop på hemsidan så nu kan man klicka hem allt man vill ha till hemmet. Det kan bli farligt men gud så härligt!



virkat i stockholm










min underbara familj i stockholm har en hel del virkat, de har lite bakelser och annat gott som ni inte har sett innan. Allt detta virkade jag förra året men jag har inte haft bilder på det förrän nu. Det blir mycket 'leka fika' och det är så mysigt. Och tapeten i flickrummet är bara så himla fin!

stockholm









RSS 2.0