glass i stora lass


vem vill inte ha en glass nu när värmen har kommit? Dessa glassar och en massa annat finns nu hos Mitt Lilla Krypin. Nu har mina virkade frestelser även hittat till Norrköping!


Kommentarer
Postat av: Nettan

Vilka härliga glassar! Du har alltid något fint att bjuda på när jag kikar in här, så därför har jag gett dig en award hos mig som du gärna får ta emot om du vill =)

2011-04-20 @ 15:45:18
URL: http://jazz67.blogspot.com
Postat av: Landsvägsungar

Men vilka fin fina!!! Såna vill jag göra nu när sommaren snart är här!! Glad påsk! Kul att titta in här ibland och få inspiration!! Tack! Maria

2011-04-21 @ 14:52:53
URL: http://landsvagsungar.blogspot.com
Postat av: Landsvägsungar

Jättefina, jag vill också göra såna till i sommar, Kollar in här ibland och får inspiration!! tack och va kul att det säljs i N-köping!! Maria

2011-04-21 @ 14:55:40
URL: http://landsvagsungar.blogspot.com
Postat av: Landsvägsungar

Hej igen!! Mönstret till bakelserna jag gör finns i en liten broschyr från garnstudio, finns vet jag där deras garner säljs, hoppas du hittar det. jag har blandat mönstret till den lilla och den stora bakelsen och gjort till mitt eget.!

Maria

2011-04-22 @ 18:44:10
URL: http://landsvagsungar.blogspot.com
Postat av: Nettan

Klart du är värd en award, och i denna fanns det minsann två =)

Att hämta en award; kopiera bilden som finns i inlägget där du fått en award och gör ett eget inlägg med bilden i, samt länka tillbaka till den du fått den av. Ofta följer en uppgift med en award också, och med dessa var det att berätta tre saker du tycker om, och sen att skicka vidare till tre andra bloggar du tycker om. Vissa lägger upp bild och länk i sidolisten istället, och faktiskt så gör man ju som man vill här.

Inte alla vill berätta, några vill inte ha dem alls, men jag blir stolt när någon uppmärksammat mig och samtidigt får andra chansen att hitta till bloggar som jag tycker om också.Så du får göra som du vill, bara du tar åt dig av budskapet i awarden =) Glad påsk!!!

2011-04-23 @ 19:54:44
URL: http://www.jazz67.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0